• Amber Rapp, de 28 anys, es va sotmetre a una cirurgia d’eliminació de greix bucal l’any passat després de pensar-hi durant una dècada.
  • L’interès per l’eliminació del greix bucal o de les galtes ha augmentat en els últims anys, van dir cirurgians plàstics a Insider.
  • Rapp va dir que se sentia insegura amb les galtes plenes des que era adolescent i va fer una investigació exhaustiva abans de la cirurgia.

La youtuber Amber Rapp, amb seu a Nebraska, es va treure el greix bucal, o el greix de les galtes, l’any passat i no ha mirat enrere.

Després de l’especulació que les celebritats s’apriman quirúrgicament les galtes completes, l’interès per la cirurgia d’eliminació de greix bucal ha augmentat en els últims anys, van dir cirurgians plàstics a Insider.

Chrissy Teigen va admetre haver fet el procediment el 2021 i molts continuen especulant en línia sobre altres celebritats.

A principis d’aquest mes, l’estrella de “Funny Girl”, Lea Michele, va publicar una foto en què semblava tenir les galtes notablement més definides.

Alguns usuaris de xarxes socials encara han criticat la cirurgia per crear “Un altre defecte per a nosaltres”, però per a Rapp, de 28 anys, el procediment va fer tot el contrari. Rapp va dir a Insider que se sentia insegura de tenir galtes més grans que els seus companys des que era una adolescent i va pensar en el procediment durant una dècada abans d’extirpar quirúrgicament el greix bucal.

Rapp no ​​es penedeix de la cirurgia i se sent “molt feliç” amb els seus resultats.

“És molt subtil i realment no tinc cap queixa”, va dir Rapp. “No hi ha cap penediment”.

Rapp va dir que el seu cirurgià plàstic va dir que era una bona candidata per a la cirurgia d’eliminació de greix bucal

Rapp va dir que sempre ha sentit que les seves galtes eren més grans que les d’altres persones.

“Vaig sentir que la meva plenitud a la cara no era la mateixa a tot el meu cos, ja saps, el meu pes no havia canviat, però la meva plenitud a la meva cara encara hi és”, va dir Rapp.

Rapp va dir que va notar que els seus pares mantenien la cara plena a mesura que envelleixen, la qual cosa la va fer més interessada a treure el greix de la galta quirúrgicament.

Després d’aprendre sobre l’eliminació de greix bucal d’Internet, Rapp va anar a una consulta quan tenia vint anys. Tot i que el seu cirurgià plàstic va dir que la cirurgia d’eliminació de greix bucal era el procediment adequat per al que volia veure a la cara, Rapp va sentir com si fos massa jove per fer-la.

Va tornar a fer una altra consulta l’any passat, quan es va sentir més segura econòmicament. (Rapp no ​​va compartir quant va pagar per la cirurgia, però els costos de la cirurgia plàstica varien en funció de diversos factors).

Després de tenir una àmplia conversa amb el cirurgià plàstic que va trobar a través de la investigació en línia, Rapp va dir que se sentia segura de seguir amb el procediment.

“Si teniu un període de cinc o sis anys en què encara teniu reflexions sobre aquest procediment, crec que és vàlid per fer-ho”, va afegir Rapp. “Sempre penso que s’ha de pensar molt en fer els procediments cosmètics en comptes de fer-ho sense voler o no ràpidament”.

Una publicació compartida per amberworethis (@amberworethis)

Rapp va dir que no va veure els resultats fins mesos després de la cirurgia, quan la seva inflor finalment va disminuir.

El YouTuber va descriure la cirurgia d’una hora com a fàcil i senzilla, i va dir que es va mantenir despert per al procediment.

Rapp va anar a casa immediatament després de la cirurgia. Tot i que va sentir poc o cap dolor durant i després de la cirurgia, Rapp va dir que les seves galtes es van inflar significativament en un dia. La inflor li va causar molèsties a l’hora de raspallar-se les dents i va seguir una dieta suau de compota de poma i puré de patates durant una setmana.

La seva inflor va millorar, però no va disminuir fins uns dos mesos després de la cirurgia, va dir Rapp. Com que el seu cirurgià plàstic estava obert amb ella sobre el procés de recuperació abans del procediment, Rapp va dir que la curació va anar com s’esperava.

No té cicatrius i gairebé dos anys d’eliminació de la cirurgia, Rapp va dir que se sent molt feliç amb els resultats.

Ira L. Savetsky, un cirurgià plàstic certificat amb seu a la ciutat de Nova York, va dir que les persones d’Insider perden de manera natural greix bucal a mesura que envelleixen, cosa que podria donar lloc a una aparença descarnada més endavant per a alguns pacients. Savetsky, que va escriure un article sobre l’eliminació del greix bucal l’any passat a la revista revisada per parells Plastic and Reconstructive Surgery, anima els metges a utilitzar el procediment amb moderació i entendre que podria provocar un envelliment prematur.

Però a Rapp no ​​li preocupa perdre greix de les galtes a mesura que envelleix: “Definitivament, ho vaig plantejar al meu cirurgià i no va veure cap tipus de problema amb això, sobretot perquè les papades formen part de la genètica de la meva família”, va dir Rapp.

Rapp aconsella a les persones que pensen en una cirurgia d’eliminació de greix bucal que es prengui el seu temps per trobar un cirurgià amb qui se senti còmode i assegurant-se que el metge sigui realista sobre els resultats i la recuperació.

“Assegureu-vos de fer la vostra diligència deguda i adoneu-vos que aquesta és la vostra cara la que canviarà”, va dir Rapp.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *