Mini monitor LED Lenovo ThinkVision P32pz-30
Ampliar / Lenovo espera que el seu nou monitor Mini LED de 31,5 polzades costarà 1.599 dòlars.

Lenovo

Lenovo s’està preparant per llançar un parell de monitors Mini LED que són més barats que la seva oferta Mini LED actual, però que no escatimen en funcions. Les pantalles 4K USB-C ofereixen fins a 140 W a través d’USB-C, l’especificació de subministrament d’energia més extrema que mai hem vist una reclamació de monitor.

Tant el ThinkVision P27pz-30 de 27 polzades com el P32pz-30 de 31,5 polzades tenen un port USB4 que admet fins a 40 Gbps de dades i vídeo i fins a 140 W. Els monitors USB-C amb subministrament d’energia són populars entre molts tipus d’usuaris, des de Usuaris de Mac sense HDMI o DisplayPorts a persones amb Windows que busquen una configuració simplificada amb un PC ultralleuger. Monitors com l’Apple Studio Display (fins a 96 W), l’E242d G4 d’HP (fins a 100 W) i el primer monitor Mini LED de Lenovo, el ThinkVision Creator Extreme (fins a 90 W), tenen prou suc per mantenir un poder prim i prim. -els sistemes de llum contents, però amb 140 W, els creatius i similars poden considerar sistemes a nivell d’estació de treball.

L’anunci de Lenovo va dir que cadascun dels seus propers monitors Mini LED pot suportar fins a dos monitors 4K connectats en cadena. Els monitors també tenen un altre port USB-C que ofereix 15 W d’alimentació per a dispositius més petits, com ara telèfons intel·ligents.

La selecció de ports es completa amb un parell de ports HDMI 2.1, un DisplayPort 1.4 d’entrada i sortida, quatre ports USB-A (3.2 Gen 2) i un port RJ45.

Els monitors també tenen un sensor de detecció de presència a la part inferior, de manera que poden bloquejar automàticament el sistema quan no sou a prop.
Els monitors també tenen un sensor de detecció de presència a la part inferior, de manera que poden bloquejar automàticament el sistema quan no sou a prop.

Lenovo

Igual que el ThinkVision Creator Extreme Lenovo que es va presentar per primera vegada el 2020, el P27pz-30 i el P32pz-30 són monitors IPS amb 1.152 zones d’enfosquiment cadascun. Això hauria de permetre nivells de contrast més detallats que les típiques pantalles LCD-LED i menys floració quan es tracta de contingut blanc sobre fons fosc.

Les properes pantalles reclamen una brillantor típica de 600 nits, però afirmen arribar fins a 1.200 nits. Tenen la certificació DisplayHDR 1000 de VESA i també admeten els formats HDR10 i HLG.

La cobertura de color és gairebé màxima per als espais de color més habituals. El Mini LED de 27 polzades té un 99% DCI-P3, un 100% sRGB, un 99% Adobe RGB, un 100% BT.709 i un 80,5% BT.2020. La versió de 31,5 polzades té gairebé la mateixa gamma de colors, però amb una cobertura DCI-P3 del 98 per cent. Les taxes d’actualització de les pantalles 4K són de fins a 60 Hz.

Tots dos monitors surten a l’agost. Lenovo va dir que espera que el de 31,5 polzades tingui un cost de 1.599 dòlars. El preu del monitor de 27 polzades arribarà més tard, va dir el venedor, però a Europa costarà 1.699 euros. Es tracta d’una important caiguda de preus esperada del ThinkVision Creator Extreme de Lenovo, que actualment costa 2.399 dòlars.

Els monitors Mini LED també tenen un sensor de llum, de manera que poden ajustar la brillantor en funció de la il·luminació ambiental.
Els monitors Mini LED també tenen un sensor de llum, de manera que poden ajustar la brillantor en funció de la il·luminació ambiental.

Lenovo

Mentrestant, els nivells de contrast són lleugerament inferiors als afirmats de ThinkVision Creator Extreme (1.000:1 cadascun enfront de 1.100:1). A més, els nous monitors Mini LED tenen un nou tipus de panell LCD-LED premium per competir amb: IPS Black. Debutant aquest any, IPS Black reclama fins a dues vegades el contrast dels monitors IPS estàndard, i els productes de suport semblen una forta competència amb les noves pantalles Mini LED. Per exemple, el Dell UltraSharp U2723QE de 27 polzades que vam provar va registrar un contrast de 1.873:1, mentre que vam veure 1.860:1 a la nostra revisió Dell UltraSharp U3223QZ. Tanmateix, aquests monitors Dell estan lluny d’aconseguir els aspectes destacats intensos que la capacitat HDR de 1.200 nits dels monitors Lenovo diu oferir.

Igual que altres monitors d’escriptori Mini LED, els ThinkVision P27pz-30 i P32pz-30 semblen opcions intrigants per als usuaris potents que busquen un augment potencial de la qualitat de la imatge en comparació amb les pantalles LCD típiques, però amb limitacions de preus i brillantor menys intenses que els monitors OLED. Amb la retroil·luminació Mini LED, les noves pantalles de Lenovo també poden evitar l’efecte de floració que tendeix a afectar les pantalles LCD-LED.

S’espera que els monitors mini LED siguin més barats que els OLED, però últimament s’han tornat encara més barats. Un competidor proper avui dia, el monitor Mini LED ProArt Display PA32UCR-K de 32 polzades d’Asus només té 576 zones i admet un subministrament d’energia de fins a 80 W. Actualment té un MSRP de 1.499 dòlars.

Els nous monitors Mini LED de Lenovo ofereixen més zones d’atenuació i subministrament d’energia amb preus similars. Lenovo va dir que espera que el de 31,5 polzades tingui un cost de 1.599 dòlars. El preu del monitor de 27 polzades arribarà més tard, va dir el venedor, però a Europa costarà 1.699 euros.

Hem estat observant la disminució dels preus dels Mini LED durant tot l’any. Amb la fira de tecnologia CES del mes que ve, aviat podrem conèixer més disponibilitat de Mini LED per al nou any.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *