Els fans de “Real Housewives of Salt Lake City” estan convençuts que Jen Shah va donar l’ull negre a la seva coprotagonista Heather Gay.

Després d’una nit salvatge a San Diego durant el viatge de repartiment de les dones que s’emetien actualment, Gay va sorgir amb un brillantor tan fort a l’ull esquerre que estava tancat. També tenia rascades als braços i a l’esquena.

Heather Gay amb un ull negre
Molts fans de “RHOSLC” creuen que Jen Shah va causar l’ull negre de Heather Gay.
BRAVO

La fundadora del Beauty Lab, de 40 anys, va enviar un missatge de text immediatament a Shah, que inicialment va mostrar preocupació quan va veure les ferides de Gay, però ràpidament va acceptar ajudar a la seva amiga a tenir “una bona història de portada”.

“No vull posar ningú en problemes, Jen”, va dir Gay. “Per això necessito que m’ajudis a esbrinar si algú vol parlar del que realment va passar ahir a la nit”.

Gay es va passar la resta del dia alternant entre insistir que no sabia què va passar i burlant-se que sí que sabia què va passar, però que no podia dir-ho.

Jen Shah
“Si mai descobrim qui va causar l’ull negre de Heather, serà després de la sentència de Jen… i això és un gran SI”, va predir un Bravoholic.
BRAVO

“No estem segurs del que va passar ahir a la nit, però sabem que les coses es van complicar una mica”, va dir a les seves companyes de protagonistes. “Crec que tots sabem què va passar, només crec que no en volem parlar”.

Shah, de 49 anys, no va participar en cap conversa de grup sobre l’ull negre.

Fins i tot els grans enemics de Gay, Lisa Barlow i Whitney Rose, es van quedar realment sorpresos i preocupats per la situació.

“Sembla que algú t’ha marcat”, va dir Barlow, a la qual cosa Gay va respondre: “Bé, potser algú ho va fer, i no en volen parlar”.

Jen Shah
Un usuari de Twitter va argumentar que “l’única persona d’aquest grup d’amics que s’hauria de treure la merda físicament [Gay] és Jen Shah”.
BRAVO

Fins i tot va jugar tímida amb productors aparentment frustrats als seus confessionaris. Quan se li va preguntar a qui “estava intentant protegir” en no revelar el que va passar, Gay va respondre: “Jo mateix”.

Durant el seu propi confessionari, Rose, que ja ha negat rotundament haver atacat Gay, va plantejar la hipòtesi: “Pensaria que era Jen. Com, què passa si Heather va marcar a Jen i Jen la pegava? Creu que això serà dolent per al seu judici?

Heather Gay amb un ull negre

“No vull posar ningú en problemes, Jen”, va dir Gay a Shah. “Per això necessito que m’ajudis a esbrinar si algú vol parlar del que realment va passar ahir a la nit”.


Heather Gay amb un ull negre

“No vull posar ningú en problemes, Jen”, va dir Gay a Shah. “Per això necessito que m’ajudis a esbrinar si algú vol parlar del que realment va passar ahir a la nit”.


Anunci

Els espectadors han compartit sentiments similars, argumentant que Gay, que continua defensant Shah fins i tot després de canviar la seva declaració per culpable en el seu cas de frau federal, no vol empitjorar les coses per al seu amic.

Shah serà condemnat el gener. 6 per presumptament executar un programa de telemàrqueting a nivell nacional dirigit específicament a la gent gran.

El seu acord exigeix ​​fins a 14 anys de presó i una restitució de fins a 9,5 milions de dòlars, tot i que tant ella com el seu marit han demanat clemència. (Va demanar una condemna reduïda de només tres anys entre reixes.)

Jen Shah
Gay ha continuat defensant Shah fins i tot després de canviar la seva declaració per culpable en el seu cas de frau federal.
Instagram/Jen Shah

El compte de fan d’Instagram de Bravo @facereality16 va predir: “Si mai descobrim qui va causar l’ull negre de Heather, serà després de la sentència de Jen… i això és un gran SI”.

“Per motius de discussió, diguem que Heather s’ha fet això a si mateixa d’alguna manera”, van continuar, “està causant MOLT més dany a Jen actuant com si no “volgués posar a ningú en problemes” en lloc de dir el que va passar”.

@facereality16 va dir que han escoltat una “teoria” que afirma que “una injecció de l’spa de Heather va causar això”, però que “Heather no dirà perquè vol protegir la seva marca”.

Van argumentar: “Creus que Jen posaria el coll fora per al balneari de Heather quan fins i tot la insinuació que Jen podria haver fet això podria afectar la seva sentència? Jen tiraria Beauty Lab sota l’autobús tan ràpid si sabés que aquesta era la causa.

“Diguem que Jen realment no sap com va passar, no creus que li preguntaria una i altra vegada què va passar en lloc de treballar activament amb Heather per inventar alguna cosa?” Va afegir @facereality16, assenyalant també el “llenguatge corporal AF culpable” de Shah.

Centenars d’usuaris de Twitter van sentir el mateix, amb un insistint que “l’única persona d’aquest grup d’amics a la qual li sortiria físicament la merda [Gay] és Jen Shah, i fins que ho nega inequívocament, llavors és Jen Shah!”

Una altra persona assenyalat“Oohh… això és donar ‘Heather està cobrint les vibracions de Jen Shah’ .. suposadament (per si de cas) lol el llenguatge corporal, l’aspecte, la necessitat de tapar ‘algú'”, mentre que algú altre va afirmar: ” Tots no [sic] va ser Jen qui la va marcar”.

“Heather Gay és la dona més feble [sic] per agraciar mai una sèrie de mestresses de casa. Literalment, deixar que Jen Shah li doni un cop de puny a la cara i després negar-se a parlar-ne és DÉBIL”, una altra persona. va remarcar.

Altres sentit els productors deliberadament “no ens mostraven les imatges de la baralla”, però se li diu a Page Six que ni tan sols la tripulació sap què va passar.

Els representants de Bravo no van fer cap comentari.

.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *