El 19 de desembre de 2022, l’únic problema que tenim és que les bones intencions han sortit malament. No és un mal dia, per se, però provarem la nostra paciència. Com hem dit, tenim grans idees i intencions per aquest dia.

No tenim socis disposats, i fins i tot els amics propers no es troben enlloc. Aleshores, com podem intentar fer totes aquestes coses càlides i difuses sense el suport de la nostra gent? Resposta: no podem. I no ho farem.

Per tant, per a tres signes del zodíac en astrologia, veurem moltes invitacions, amb molt poca resposta. Exposem els nostres pensaments i ens sentim ignorats.

RELACIONATS: Els 3 signes del zodíac amb els millors horòscops el dilluns 19 de desembre de 2022

Compartim el nostre entusiasme per l’amor i la vida i descobrim que tots els que ens envolten han ficat el cap en alguna cosa atractiva. Aquesta cosa no té res a veure amb nosaltres. Oh bé. Que tingueu més sort la propera vegada.

Estem mirant com el sextil de la Lluna de l’Escorpí, Venus, es pot convertir en la burla més gran que podem imaginar. Mirar bé, sentir-se bé, voler ser social, donar amor al món i oblidar-lo.

Avui no. Mantén l’amor viu dins teu, però no t’ho prenguis al cor quan la gent t’ignora avui.

RELACIONATS: Els 3 signes del zodíac la vida amorosa dels quals té problemes durant la Lluna a Escorpí el 19 de desembre de 2022

Simplement s’interessen per les seves pròpies coses, i tot i que pot semblar excloent, no ho és; la vida passa, i li passa a cadascú a la seva manera.

.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *