El líder de Guns N’ Roses, Axl Rose, critica un fan australià que va fer volar un dron davant la seva cara durant un concert en directe a Gold Coast: “Juga amb les teves joguines en un altre lloc”

El rocker de Guns N’ Roses, Axl Rose, ha criticat un fan australià per fer volar un dron davant de l’escenari durant el seu espectacle en directe a Gold Coast aquest dijous.

Rose, de 60 anys, va criticar el propietari anònim del drone per distreure’l amb el dispositiu de vol baix durant un concert de tres hores a l’estadi Metricon.

Perdent la paciència, la Rose, amb la boca orinal, va anunciar pel micròfon entre cançons: “Al volant anònim de Mr Drone, estàs malament”.

El rocker de Guns N' Roses, Axl Rose, de 60 anys, (a la foto), ha criticat un fan australià per fer volar un dron davant de l'escenari durant el seu espectacle en directe a la Gold Coast aquest dijous.

El rocker de Guns N’ Roses, Axl Rose, de 60 anys, (a la foto), ha criticat un fan australià per fer volar un dron davant de l’escenari durant el seu espectacle en directe a la Gold Coast aquest dijous.

Més tard es va desencadenar a Twitter, atacant als “pirates de drons” per interrompre les actuacions de la banda intentant capturar el seu propi metratge contrabandista.

‘Tenia uns quants drons aquesta cama. Ahir a la nit (Gold Coast Australia) probablement va ser el més intrusiu. Va ser una mica una distracció, òbviament, algú va pensar que estava bé fer això, però també apropar-se tant davant de l’escenari i després a sobre de l’escenari”, va tuitejar el músic nord-americà.

Rose va confirmar que havia parlat amb les autoritats locals sobre el problema.

Perdent la paciència, la Rose, amb la boca orinal, va anunciar pel micròfon entre cançons:

Perdent la paciència, la Rose, amb la boca orinal, va anunciar pel micròfon entre cançons: “Al volant anònim del Sr. Drone, estàs af***ing c**t”

Segons la policia, darrerament passa més sovint, sobretot amb esdeveniments esportius. No és una cosa a la qual estem tan acostumats. Moltes reaccions d’impuls van passar per la ment de tothom que després de pensar-hi (que quan vius realment no hi ha temps per resoldre coses així) no tenia gaire sentit”, va escriure.

‘La gent estava enfadada. Per molt que algú es diverteixi, encara estàs intentant mantenir-te concentrat i fer la teva feina i oferir als fans el millor espectacle que puguis”, va advertir Rose.

“De totes maneres… entenem que pot ser “divertit” obtenir el teu vídeo bootleg de drons, però agrairem que algú que planeja fer un pirata drone tingués en compte els fans i la banda i jugués amb les teves joguines en un altre lloc. Moltes gràcies per endavant!’ va concloure.

Més tard es va desencadenar a Twitter, atacant als

Més tard es va desencadenar a Twitter, atacant als “pirates de drons” per interrompre les actuacions de la banda intentant capturar el seu propi metratge contrabandista. A la foto amb el guitarrista de Guns N’ Roses Slash

'La gent estava enfadada.  Per molt que algú es diverteixi, encara estàs intentant mantenir-te concentrat i fer la teva feina i oferir als fans el millor espectacle que puguis

‘La gent estava enfadada. Per molt que algú es diverteixi, encara estàs intentant mantenir-te concentrat i fer la teva feina i oferir als fans el millor espectacle que puguis”, va advertir Rose.

Segons va informar el Herald Sun, la policia de Queensland va identificar el propietari del dron a l’espectacle de dijous i va confiscar el dispositiu al lloc dels fets.

La policia va emetre a l’home, de 20 anys, un “seguiment en direcció” i se li va aconsellar que no tornés a l’estadi.

El dron també va ser incautat per la policia, que ara s’ha traslladat a l’Autoritat de Seguretat de l’Aviació Civil.

“De totes maneres… entenem que pot ser “divertit” obtenir el teu vídeo bootleg de drons, però agrairem que algú que planeja fer un pirata drone tingués en compte els fans i la banda i jugués amb les teves joguines en un altre lloc. Moltes gràcies per endavant!’ Rose va tuitejar. A la foto amb el guitarrista de Guns N’ Roses Duff McKagan (extrem esquerre)

Les multes per drons que volen il·legalment poden arribar fins a 1110 dòlars per infracció.

Guns N’ Roses es troben actualment a l’etapa australiana de la seva gira mundial del 2022.

A continuació jugaran a l’Accor Stadium, Sydney, el diumenge 27 de novembre.

Dates restants de la gira de Guns N’ Roses Aussie

27 de novembre: Accor Stadium, Sydney

29 de novembre: Adelaide Oval

3 de desembre: Melbourne Cricket Ground

Compra entrades aquí

Anunci

.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *