La personalitat de la televisió de realitat Christina Hall, de 39 anys, va dir dijous que pateix una intoxicació per mercuri i plom i tem que la seva feina per renovar cases l’hagi emmalaltit.

L’estrella de Flip or Flop va revelar els seus problemes de salut a la seva història d’Instagram dijous. Va dir als seguidors que estava patint una malaltia la setmana passada i temia que la seva malaltia fos causada pels seus implants mamaris.

Les exploracions de diagnòstic van trobar el veritable culpable. La senyora Hall tem que la seva feina de renovació de cases sigui l’origen dels seus problemes, dient: “[the problems] molt probablement de totes les cases brutes on he estat i tinc un creixement excessiu de bacteris de l’intestí prim”.

La intoxicació per plom es produeix amb el pas del temps i és el resultat de l’exposició contínua al producte químic perillós. Tot i que el seu ús a les cases i edificis està estrictament regulat als EUA, moltes cases antigues encara tenen pintura de plom, canonades i altres materials.

Problemes: Christina Hall va anunciar a les seves històries d'Insta aquest dijous que pateix una intoxicació per plom i mercuri

Problemes: Christina Hall va anunciar a les seves històries d’Insta aquest dijous que pateix una intoxicació per plom i mercuri

La senyora Hall va saltar a la fama el 2014, protagonitzant al costat del seu ara exmarit Tarek El Moussa al seu programa HGTV.

Abans dels seus dies a Hollywood, la parella va dirigir una agència immobiliària al comtat d’Orange, Califòrnia, on van canviar de casa.

Després d’una dècada de voltes de casa i treballant en llocs de construcció bruts, la senyora Hall tem que la seva feina pugui ser responsable de la seva malaltia recent.

L’acumulació de plom al cos es pot produir al llarg dels anys. Tot i que cada petita exposició a la substància química presenta poc risc, l’exposició repetida durant llargs períodes de temps pot causar problemes.

La pintura i les canonades utilitzades a les cases antigues sovint contenen plom, ja que els riscos d’exposició a la substància química no es coneixien fa dècades. La pols industrial també pot ser una font.

Altres fonts d’exposició inclouen l’aigua, el sòl o l’aire contaminats.

Els símptomes en adults inclouen pressió arterial alta, dolor muscular i abdominal, problemes de memòria i mals de cap.

L’exposició al plom és més perillosa per als nens, ja que pot afectar greument el desenvolupament del seu cervell, sistema nerviós i altres òrgans vitals.

La teràpia de quelació s’utilitza per tractar l’exposició al plom. El procés injecta un compost àcid a la sang d’una persona que s’uneix a metalls com el plom i després surt del cos a través de la micció.

Procés: Christina estava fent front a

Procés: Christina estava fent front a “coses de salut inexplicables” que pensava que podrien estar “relacionades amb els implants mamaris”, així que es va examinar mitjançant una bioretroalimentació quàntica

Mirant cap al futur: exposant el seu pla d'acció, va explicar:

Mirant cap al futur: exposant el seu pla d’acció, va explicar: “Així que primer estem desintoxicant tot això a través d’herbes i IV i després veurem com em sento i afrontem els implants”.

Fer-ho realitat: l'estrella de la realitat de 39 anys va dir que els seus problemes de salut actuals eren

Fer-ho realitat: l’estrella de la realitat de 39 anys va dir que els seus problemes de salut actuals eren “el més probable” en què incorregués la seva carrera en la reforma d’edificis “bruts”

Colze a colze: va arribar a la fama al programa de renovació de la llar Flip Or Flop al costat del seu primer marit Tarek El Moussa, amb qui va continuar treballant després del divorci.

Colze a colze: va arribar a la fama al programa de renovació de la llar Flip Or Flop al costat del seu primer marit Tarek El Moussa, amb qui va continuar treballant després del divorci.

Detalls: Fa una setmana va compartir que havia estat fent front a

Detalls: Fa una setmana va compartir que havia estat fent front a “coses de salut inexplicables durant anys, i ara estic considerant la idea que això podria estar relacionat amb un implant mamari”.

La setmana passada, la senyora Hall va compartir que havia estat fent front a “coses de salut inexplicables durant anys, i ara estic considerant la idea que això podria estar relacionat amb l’implant mamari”.

Recentment també va revelar que fa uns mesos va tenir una reacció tan adversa als farcits que els va haver de treure.

“A l’abril vaig tenir una reacció al farcit de sota els ulls”, va escriure en una selfie que demostrava el problema. “Super inflat i no baixaria amb el temps”.

Amb un parell d’emojis d’aspecte sorprès, va escriure de manera autocrítica als seus més d’un milió i mig de seguidors: “Ho sé. És una foto espantosa.’

Aleshores, la Christina va penjar una selfie de les seves galtes que semblaven vermelles però desinflades després d’haver aconseguit extirpar els farcits.

Documentació: Christina també va revelar recentment que fa uns mesos va tenir una reacció tan adversa als farcits que els va haver de treure.

Documentació: Christina també va revelar recentment que fa uns mesos va tenir una reacció tan adversa als farcits que els va haver de treure.

“Després de dissoldre’s amb hialuronidasa i tractaments de freqüència d’ultra so per eliminar tot el farcit”, va escriure. ‘Mai més.’

L’abril va ser un mes estrany per a Christina, ja que aleshores va sorgir que s’havia casat amb el seu tercer marit Joshua Hall, un agent immobiliari.

Christina és mare de tres fills, cria als seus dos fills grans Taylor, de 12 anys, i Brayden, de set, amb el seu pare Tarek El Moussa.

També té un fill de tres anys anomenat Hudson amb el seu segon marit, l’elegant presentadora de televisió britànica Ant Anstead, que actualment està sortint amb Renee Zellweger.

“Mai més”: Christina va penjar una selfie de les seves galtes que semblaven vermelles però desinflades després d’haver aconseguit extirpar els farcits

Ant i Christina es van casar tres dies abans de Nadal del 2018 a la seva casa de Newport Beach, però es van separar menys de dos anys després.

Van anunciar la seva separació el setembre del 2020 just després del primer aniversari d’Hudson i després van lliurar una batalla rancorosa per la custòdia del seu nen petit.

A principis d’any, Ant va presentar una ordre d’emergència per a la custòdia completa d’Hudson, alhora que permetia a Christina tenir-lo cada dos caps de setmana.

La va acusar en documents judicials de ser una mare insegura que només passava “9 dies complets cada mes” de mitjana amb Hudson i el va fer desfilar constantment a les xarxes socials quan estava al seu càrrec, va informar TMZ.

Atractiu: abril va ser un mes atapeït per a Christina, ja que aleshores va sorgir que s'havia casat amb el seu tercer marit Joshua Hall, un agent immobiliari.

Atractiu: abril va ser un mes atapeït per a Christina, ja que aleshores va sorgir que s’havia casat amb el seu tercer marit Joshua Hall, un agent immobiliari.

“El que està fent Ant m’entristeix profundament”, va respondre Christina a Us Weekly. “Si realment es tractava d’Hudson, com ell diu, això s’hauria d’haver tractat en privat amb un jutge privat o amb una mediació, com jo i el meu advocat hem suggerit”.

Un jutge va negar l’ordre d’emergència d’Ant, dictaminant que havia proporcionat una “mostració insuficient” de la prova que l’acord s’havia de canviar immediatament.

No obstant això, la batalla per la custòdia va continuar i estava programat per anar a judici el proper març fins que Ant i Christina finalment van arribar a un acord aquest mes.

El judici previst s’ha descartat i tots dos pares “continuaran tenint la custòdia física conjunta legal i conjunta”, segons els documents judicials obtinguts per People.

Com eren: recentment va resoldre una batalla per la custòdia amb el seu segon marit Ant Anstead pel seu fill Hudson de tres anys;  l'antiga parella es mostra al maig del 2019

Com eren: recentment va resoldre una batalla per la custòdia amb el seu segon marit Ant Anstead pel seu fill Hudson de tres anys; l’antiga parella es mostra al maig del 2019

.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *