Actualització

Malauradament, l’oferta de Best Buy de 270 dòlars a l’iPad de 9a generació ja ha finalitzat, però si busqueu aquest model al Regne Unit, la bona notícia és que encara podeu recollir-lo per 309 £ a Amazon. (s’obre en una pestanya nova).

Això us estalviarà 60 £ en el preu de venda estàndard, un descompte important si teniu en compte que aquest ja és l’iPad més barat d’Apple. Per això, obteniu un xip A13 Bionic i 64 GB d’emmagatzematge.

Podeu estalviar encara més si opteu pel model de 256 GB: 90 £, per ser precisos. Actualment ha baixat de 549 £ a 459 £ (s’obre en una pestanya nova).

Millor tauleta per a la producció musical: Apple iPad

(Crèdit de la imatge: Apple)

Sabem com és: heu estat esperant comprar un iPad el Black Friday, però després continueu esperant després de l’esdeveniment amb l’esperança que hi hagi una millor oferta.

Bé, ja estem ben entrat al Cyber ​​​​Weekend (de fet, aviat estarem al Cyber ​​​​Monday), així que si encara no heu fet aquesta compra, ara podria ser el moment de prémer el botó de comanda. Sens dubte, no voleu córrer el risc que les millors ofertes us passin.

La bona notícia és que totes les ofertes esmentades anteriorment encara estan disponibles. Seguirem mirant al nostre voltant i informarem si apareixen altres estalvis.

Actualment hi ha una mica de congestió a l’extrem més assequible de l’espectre de l’iPad, amb els models de 9a i 10a generació que formen part de la línia de productes d’Apple.

Aleshores, quina hauria de triar? El nou model de 10a generació abandona els bisells força antics del seu predecessor a favor del disseny de tota la pantalla i una pantalla Liquid Retina de 10,9 polzades, i obté un augment de velocitat gràcies al xip A14 Bionic.

El nou xip promet un augment del 20% de la potència de la CPU i un augment del 10% dels gràfics en comparació amb el model anterior de 9a generació, que té una pantalla de 10,2 polzades i conté el xip A13 Bionic.

Pel que fa a la connectivitat, l’iPad 10 obté un USB-C en lloc d’un port Lightning i admet Wi-FI 6 per a una connectivitat més ràpida. Els models mòbils són 5G i el nou iPad és compatible amb un nou Magic Keyboard Folio.

Tot això sona molt bé, però hi ha una trampa. Si esperàveu que el preu del nou iPad estigués en línia amb el del seu predecessor, que costa 329 dòlars / 369 £, us decebrà. El model de WiFI de 64 GB de nivell d’entrada té un preu de venda de 449 $ / 499 £ que estem segurs que no cal assenyalar és considerablement més.

Tanmateix, el Black Friday ha fet baixar una mica aquest preu: al Regne Unit, podeu anar a Very per obtenir l’iPad de 10a generació per 469 £. (s’obre en una pestanya nova)i als EUA el podeu demanar a Best Buy per 426 dòlars (s’obre en una pestanya nova).

Hem de dir que encara hi ha estalvis en el model de novena generació, encara força bo: actualment és de 309 £ al Regne Unit a Amazon. (s’obre en una pestanya nova) i només 270 dòlars als EUA a Best Buy (s’obre en una pestanya nova) – però el descompte a la 10a generació (que només es va publicar el mes passat) almenys us pot donar alguna cosa per pensar.

Apple iPad 10a generació

(Crèdit de la imatge: Apple)

Sabem que esteu aquí per obtenir ofertes d’iPad, però també us agradaria saber que també hem estat ocupats buscant els millors estalvis als MacBooks aquesta temporada cibernètica. Visiteu el nostre bloc en directe per conèixer les millors ofertes tant en models MacBook Air com en MacBook Pro.

Ofertes de MacBook Pro Black Friday

(Crèdit de la imatge: Apple)

Una queixa comuna sobre els iPads és que els models d’entrada no tenen gaire emmagatzematge (fins a 64 GB) i que heu de pagar el que sembla molt més per obtenir capacitats més altes. Afortunadament, podeu solucionar-ho fins a cert punt amb un SSD extern: podeu accedir al contingut d’aquest (mostres, projectes, etc.) mitjançant l’aplicació Fitxers.

Tots els iPads de la gamma actual d’Apple, menys un, tenen un port USB-C (el model de 10,2 polzades de 9a generació és el més atípic), de manera que connectar una unitat és tan fàcil com connectar un cable. Hi ha molts estalvis cibernètics de SSD a Amazon EUA i Amazon UK: hem trobat aquest model USB-C Crucial X6 de 2 TB a Amazon UK (amb velocitats de lectura de fins a 800 MB/s) per només 106,99 £, menys que un PVP de 211 £ (s’obre en una pestanya nova).

SSD Crucial X6

(Crèdit d’imatge: Crucial)

Inevitablement, les ofertes d’iPad Cyber ​​​​Weekend més barates acostumen a ser en els models WiFi, però sabem que alguns de vosaltres us agrada la llibertat basada en dades que comporta tenir una taula que també té capacitats mòbils.

Si sou una d’aquestes persones i us agrada als Estats Units, val la pena visitar el lloc web de Walmart, on trobareu ofertes tant per a l’iPad Airs 2020 com per al 2022.

El model anterior és l’opció més barata: 569 dòlars (des de 679 dòlars) us ofereix un iPad Air cel·lular de quarta generació amb 64 ​​GB d’emmagatzematge. (s’obre en una pestanya nova). Hi ha un xip A14 Bionic amagat a l’interior, per la qual cosa, sens dubte, no queda gaire.

Si esteu preparat per gastar 100 dòlars més, l’iPad Air 2022 alimentat per M1 de 5a generació amb 64 ​​GB d’emmagatzematge és el vostre per 669 dòlars (des de 749 dòlars) (s’obre en una pestanya nova).

iPad Air 2022

(Crèdit de la imatge: Apple)

Amazon UK ha descomptat 50 £ de l’iPad Pro de 12,9 polzades M2 del 2022 (també conegut com l’iPad més gran i millor que podeu comprar) per reduir el preu fins als encara considerables 1.999 £ (s’obre en una pestanya nova). No es pot escapar del fet que encara queden molts diners per pagar per una tauleta, però si aquesta és la que t’ha posat el cor, qualsevol tipus de descompte és millor que res.

Apple iPad Pro M2

(Crèdit de la imatge: Apple)

Una funda de teclat no és de cap manera una compra essencial d’iPad (molta gent es porta perfectament bé sense una), però si penseu en la vostra tauleta Apple com a reemplaçament de l’ordinador portàtil, o penseu que us agradaria utilitzar-la per escriure de tant en tant temps, és una bona inversió.

Actualment Amazon té aquesta funda de teclat per a iPad Slim Folio de Logictech per només 49,99 £ (des de 89,99 £) (s’obre en una pestanya nova), i és compatible amb els models “estàndard” de 7a, 8a i 9a generació. No hi ha touchpad, però agafa un ratolí Bluetooth i això no serà cap problema.

Funda de teclat per a iPad de Logitech

(Crèdit d’imatge: Logitech)

Pot ser que “només” tingui un processador M1, a diferència de l’últim M2, però a 799,99 dòlars, l’iPad Pro de 12,9 polzades del 2021 és una gran compra a Best Buy. (s’obre en una pestanya nova). Per aquests diners, obteniu una tauleta encara d’última generació amb una pantalla molt gran i, amb l’ecosistema de creació de música d’iOS ara tan madur, fins i tot podria servir com a reemplaçament d’un ordinador portàtil.

Apple iPad Pro de 12,9 polzades

(Crèdit de la imatge: Apple)

Aquí teniu una gran oferta de l’iPad “estàndard” de 9a generació: baixa de 330 a 270 dòlars a Best Buy als EUA (s’obre en una pestanya nova) (això suposa un estalvi de 60 dòlars, fans dels números). D’acord, no té el disseny de tota la pantalla dels altres models, però obtindreu una pantalla Retina de 10,2 polzades, xip A13 Bionic i 64 GB d’emmagatzematge. Ens sona bé.

Millor tauleta per a la producció musical: Apple iPad

(Crèdit de la imatge: Apple)

(s’obre en una pestanya nova)

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *